--
![]() |
|
|||||||
| .:: Linkleri Kırık Olan Albümler ::. >> Linkler yenilendikten sonra albümler tekrar yerlerine tasinacaklardir..! << |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
|
TurkuYolculari Dostu
Seviye: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 72 / 729
|
![]() Abdullah Papur - Seninle Demis (U.H) Abdurahman Kepekci - Bir Kus Konmus Ziyaretin Basina (U.H.) Abdurahman Kepekci - Cicekli Yazma (U.H.) Abdurahman Kepekci - Felegin Katibi Bir Yazi Yazmis (U.H.) Abdurahman Kepekci - Feleginen Pencelestim (U.H.) Abdurahman Kepekci - Feleginen Pencelestim Bu Sabah (U.H.) Abdurahman Kepekci - Kaderim Boyleymis (U.H.) Abdurahman Kepekci - Kurtce (U.H.) Abdurahman Kepekci - Maras Maras (U.H.) Abdurahman Kepekci - Nasil Inkar Ettin (U.H.) Abdurahman Kepekci - Yoktur Bu Derdime Derman (U.H.) Abuzer Karakoc - Alvar (U.H.) Abuzer Karakoc - Felek Beni (U.H.) Abuzer Karakoc - Gelin (U.H.) Adem Aslandoğan - Dağlar Seni Aşamadim - Uzun Hava Adigüzel Göksu - Altin Yüzük (U.H) Adigüzel Göksu - Gelin (U.H) Adigüzel Göksu - Gül Agaci (U.H) Adigüzel Göksu - Olmaz Olsun (U.H) Adigüzel Göksu - Sarmasik Dolanmis (U.H) Adile Kurt Karatepe - Ineyim Gideyim Tozlu Yollara (U.H.) Akbabalar Ikilisi - Dereye Asagi (U.H.) Ali Asker Arduc - Gonul Yastadir (U.H.) Ali Ekber Cicek - Derindir Dereler (U.H Ali Ekber Cicek - Dert Cekmeye Halimmi Kaldi U.H Ali Ekber Cicek - Dostun Bir Tek Gulu Pareler Beni U.H Ali Ekber Cicek - Pinara Indim Yuzum Yumaya U.H Ali Ekber Cicek - Su Ellerin Tasi Bana Hic Degmez U.H Ali Ekber Cicek - Su Yuce Daglari Duman Kaplamis 2 U.H Ali Ekber Cicek - Var Git Duman U.H Ali Ekber Cicek - Yitirdim Yavrumu U.H Ali Ekber Ergün - Sevgi Dedim - Su Yüce Daglar (U.H) Ali Riza Gundogdu - Ben De Su Dunyaya (U.H.) Ali Riza Gültekin - Aceletme Gönül (U.H) Aliye Akkilic - Atina Binmis Elinde Dizgin U.H Aliye Akkilic - Kement Attin Koydun Beni Tuzaga (( U.H )) Aliye Akkilic - Pencereden Kar Geliyor (( U.H )) Anadolu Kizlari - Bacim (U.H.) Anadolu Kizlari - Derdi Güzel Aglama (U.H) Anadolu Kizlari - Diloy Diloy (U.H) Anadolu Kizlari - Gelemem (U.H.) Anadolu Kizlari - Oyali Yazma (U.H) Arif Meshur - Bende Bu Dunyaya (U.H) Arif Meshur - Dag Basinda Ay Kandil Olur (U.H) Arif Meshur - Susuz Derelerde Kavak Bitermi (U.H) Arif Meshur - Yuksektir Ayvanin (U.H) Arif Sag - Ag Gul (U.H.) Arif Sag - Giderim Vana Dogru (U.H) Armagan Elçi - Kara Kis Gelmeden Bir Kar Basladi (U.H.) Arzu & Kenan Ulusu - Kömür Gözlüm & U.H Arzu & Kenan Ulusu - Suna Boylum & U.H Asik Ali Sultan & Gul Sorgun - Uyan Memedim (U.H.) Asir Özek - Bimbir Yaram Sizilar ( Uzun Hava ) Asir Özek - Ne Karaymis (U.H.) Ayhan Barasi - Hele Deyin Su Bulbule ( U.H ) Ayhan Dinçer - Nedendir Suna Boylum(U.H) Aynur - Uzun Hava (Bu Daglar) Aynur Günes - Dünya Güzeli (U.H) Aynur Güneş - Erzincana Girdim Ne Güzel Bağlar (U.H) Aynur Hashas - Uzun Hava Aysun Gültekin - Şu Yüce Dağları Duman Kablamış (U.H) Aziz Senses - Ela Geyik (U.H) Aziz Simsek - Hani Ya (U.H) Aziz Simsek - Yavrular Kuzular (U.H) Bedri Ayseli - Duman Almis Hevseli (U.H) Bedri Ayseli - Evlerinin Önü Kavak (U.H) Bedri Ayseli - Hançer Yarasi (U.H) Bedri Ayseli - Ne Karaymı (U.H) Bedri Ayseli - Sevko (U.H) Belkis Akkale Hele Bir Bagki U.H. Berivan Aral - Daye Serdo - Anne Soguk (U.H) Beşir Kaya - Baba Bugün Ayrılık Var (U.H) Beyhan Aksoy - Yare_Dokunma_(_U_H_) Can Etili - Diyarbakır Dolar Şimdi U.H Canan Özacar - Cesmeye Gidiyi - U.H. Canan Özacar - Kirmizi Güllerin - U.H. Canan Özacar - Köylü Kizi - U.H. Canan Özacar - Su Yolunda - U.H. Cemal Kaya - Gelin (U.H) Cemile Sönmez - Tükendi Nakdi Ömrüm (U.H) Cigdem - Ulger Dogmasin (U.H) Derdiyoklar - Bu Nedir (Uzun Hava) Deste Gunaydin - Beni Yare Goturun (.U.H) Deste Gunaydin - Dereler Cosarsa (.U.H) Deste Gunaydin - Karli Daglar (U.H) Deste Gunaydin - Komur Gozlum (.U.H) Devrani - Senden Ögrendim U H Devrim Kaya - Yeşil Kurbagalar Öter Çöllerde (U.H) Dursun Özdil - Ayrıldım Yarimden Yaslıyım (U-H) Emrah Mahsuni - Sorar Yigidin Biri - Uzun Hava Emrah Mahzuni - Ozume Benim (U.H) Ercan Göksu - Arguvan (U.H) Erdinc Buruc & Kasim Cagan & Ferzan - Oy Gader (( U.H )) Erdinc Buruc & Kasim Cagan & Ferzan - Vay Delal (( U.H )) Fatih & Ferhat Demirhan - Ne Zaman (U.H) Fatma Sahin - Gaderemi Yanam (U.H) Fatma Yildiz - Erzincana Giderim ( U.H. ) Fatma Yildiz - Yaylalar ( U.H ) Ferhat Tunc - Dur Ben Oleyim (Uzun Hava) Ferzan - Benzemez (U.H.) Ferzan - Iki Keklik (U.H) Fİkret Akgöz - Çare Yok - Uzun Hava Gonul Erdogan - Guzel Beni Yoldan Eyleme(U-H) Gökhan Atak - Kocadın Gönül (U.H) Gökhan Kilic - Sevdalar Ugruna (U.H.) Gökhan Kilic - Sitem (U.H.) Gönül Erdogan - Barabar Gidek (U.H) Gönül Erdogan - Baydigin Basindan (U.H) Gönül Erdogan - Benim Nazlim Neyleyim (U.H) Gönül Erdogan - Daglardan Asam (U.H) Gönül Erdogan - Deli Divaneyim (U.H) Gönül Erdogan - Firat Kenarina Vardim Oturdum (U.H) Gönül Erdogan - Giderim Sevdigim (U.H) Gönül Erdogan - Haylo Gelin (U.H) Gönül Erdogan - Igdenin Cicegi (U.H) Gönül Erdogan - Muradim Gözümde Kaldi (U.H) Gönül Erdogan - Ne Haber Turnalar (U.H) Gönül Erdogan - Vefasiz Yar Bana (U.H) Gönül Erdogan - Yaylalar (U.H) Grup Göcmenkuslar - Inadima (Uzun Hava) Grup Yol - Koca Mese Uzun Hava Gulcihan Koc - Bir Gul Diktim (U.H) Gulcihan Koc - Neydem (U.H.) Guler Isik - Cicek Acmis Boranda (U.H.) Gulizar Akkus - Sordum Ulu Suya (U.H) Gulizar Akkus - Yagmur (U.H) Baran Gül Sorgun - Garip Kusum (U.H) Gülcan Opel - Bunca Yildir Daldan Dala Gonarsin (U.H.) Gülcihan Koc - Durmasin Gelsin ( U.H ) Gülcihan Koç - Ogul Yarim (U.H) Gülcihan Koç - Yine Gam Yükünü (U.H) Güler Duman - Bu Nedir (U.H.) Güler Duman - Oğul (U.H) Gülsen Altun - Çayin Ortasinda Topladim Gülü (U.H) Gülsen Altun - Hata Benim (U.H) Gülsen Altun - Sevdasin Çektigim (U.H) Gülsen Bütün - Aman Turnam (U.H) Gülsen Bütün - Bir Çift Turna Gördüm (U.H) Gülsen Bütün - Bir Kuzu Meliyor (U.H) Gülsen Bütün - Elediye(U.H) Gülsen Bütün - Gurbetciler ( Uzun Hava ) Gürsoy - Horosan Daglari (Uzun Hava) H.Agbaba - Bu Kara Gözlere Leylam (U.H) H.Agbaba - Gelele Gelele (U.H) Hacer Bulus - Sarilma Capaya Pek Nazikcesin (U.H.) Halil Erkal - Beypazari (U.H) Halil Erkal - Uzun Hava Halit Arapoglu - Antebe Dogru (U.H.) Halit Arapoglu - Barak Uzun Hava Halit Arapoglu - Hasta Düstüm (U.H) Halit Arapoglu - Hüsün Agam (U.H.) Halit Arapoglu - Kader Gemisi (U.H.) Hasan Durak - Ah Cektigim (U.H.) Hasan Durak - Daglar Gazeli (U.H.) Hasan Durak - Gurcum Aman (U.H.) Hasan Durak - Uzun Hava Hasan Erdogan - Derde Kalmisam (U.H) Hasan Erdogan - Dünya Bir Yana (U.H) Hasan Erdogan - Mapushane (U.H) Hasan Erdogan - Yaza Kaldi (U.H) Hasan Sag - Uzun Hava Hasan Sil - Göremedim Bu Sene (U.H) Hasan Turhan - Kimi Yürek Kimi Hançer Hasan Turhan - Öyle Bir Bahar Günüydü Havanur - Bizim Eller (U.Hava) Havanur - Ogul (U.Hava) Haydar Agbaba - Viran Oldu Hanem (Uh) Haydar Öztürk - Hele Netmeli ( Barak U H ) Hicran - Gül Dalına Konmuş U.H Hicran - Nedir Bu Sevdalar U.H Hilmi Sahballi - Vatan Daglari (U.H) Husamettin Subasi - Armut Agacina Yaslanmiyasin (U.H) Hülya Süer - Deli Gönül (U.H.) Hülya Süer - Karli Daglar (U.H) Hüsamettin Subasi - Ayin Ortasinda Yildiz (U.H) Hüsamettin Subasi - Bu Binayi Yaban Usta & U.H Hüsamettin Subasi - Giderim Vana Dogru (U.H) Hüsamettin Subasi - Her Seher Sabah Gel Gec Buradan & U.H Hüseyin & Hayal - Yarin Efkari ( U.H ) Hüseyin Aslan - Inadima (Arguvan U.H) Hüseyin Gazi - Sitemli Sozun (U.H) Ihsan Guvercin - Benim Vefasiz Yarim (Uzun Hava) Ihsan Guvercin - Oy Guzel (Uzun Hava) Ihsan Güvercin - Dostlar Iflah Olmam (U.H) Ihsan Güvercin - Yarim Sen Gurbete Gitme (U.H) Ismail Ipek - Bir Habar(U.H) Ismail Ipek - Uzun Hava Ismail Özden - Susuz Dereler (( U.H )) Izzet Altinmese - Agla Gönül (U.H.) Izzet Altinmese - Askin Ne Derin Yaralar Acti (( U.H )) Izzet Altinmese - Atimi Bagladim (U.H) Izzet Altinmese - Gamzedeler ( U.H ) Izzet Altinmese - Garibem Bu Vatanda (U.H) Izzet Altinmese - Karmi Yagmis (U.H.) Izzet Altinmese - Silemedim Göz Yasimi (U.H.) Kahtali Miçe - Uzun Hava - Kazancı Bedih - Ağarmış Saçların (U.H.) Kazancı Bedih - Antep'in Etrafı (U.H.) Kazancı Bedih - Aşkım Ebedidir (U.H.) Kazancı Bedih - İsfahan Hoyrfatı (U.H.) Kazancı Bedih - Nice Bu Narı Aşkınla (U.H.) Kazancı Bedih - Nuş Etmediklerim (U.H.) Kazanci Bedih - Uzun Hava Kazancı Bedih - Yaram Sızlar (U.H.) Kenan Calli - Kara Gözlum (U.H) Kenan Temiz - Nere Gidem (U.H) Kenan Temiz - Sari Sabahlik (U.H) Kenan Temiz - Yaram Sizlar (U.H) Kivircik Ali - Ayrilik (U.H.) Mahmut Erdal - Camsihina Vardim (U.H) Mahmut Erdal - Yas Nenni Nenni (U.H) Mahmut Tuncer - Ağa Bugün (U.H) Mahmut Tuncer - Bölemedim (U.H.) Mahmut Tuncer - Daglara Daglara (U.H.) Mahmut Tuncer - Hederimden (U.H.) Mahmut Tuncer - Kader Senmi Kaldin Bana Gülecek (U.H) Mahmut Tuncer - Kirildi Dallarim (U.H) Mahmut Tuncer - Kislalar (U.H.) Mahmut Tuncer - Ruhumda Bir Sikinti Var (U.H.) Mahmut Tuncer - Uzun Hava Malatyali Hasan Durak - Uzun Hava Mehmet Balaman - Belalı Başım (Uzun Hava) Mehmet Balaman - Ben Ayrılmazdım (Uzun Hava) Mehmet Balaman - Bu Sene (Uzun Hava) Mehmet Balaman - Hiç Belli Değil (Uzun Hava) Mehmet Kaplan - Köyüm (U.H) Mehmet Koc - Kir At Geliyor (U.Hava) Muharrem Temiz - Nedendir (U.H) Muharrem Temiz - Yarim Gurbet Elde (U.H) Muhlis Akarsu - Dilim Söyler Kalbim Yanar (U_H) Muhlis Akarsu - Kaderime Verdim (U.H) Muhlis Akarsu - Kiz Bu Halim Ne Olacak (U.Hava) Muhlis Akarsu - Sira Sira Derdim Var (U.H.) Muhlis Akarsu - Yastadir (U.H) Muhlis Akarsu - Yine Yuregime (U.H) Murat Özdemir - Erzincana Girdim Ne Güzel Bağlar (U.H) Musa Eroglu - Gelin Bakin (U.H) Musa Eroglu & Sabahat Akkiraz - Karli Daglar (U.H) Musa Eroglu & Sabahat Akkiraz - Seher Yildizi (U.H) (M.Eroglu) Musa Eroglu & Sabahat Akkiraz - Yine Mi Figan Var (U.H) Mustafa Aydin - Ceren - Dedim ( U.H ) Mustafa Kucuk - Bu Perisan Hallerimi (U.H) Mustafa Kucuk - Maya Gelin (U.H) Mustafa Kucuk - Ölesim Gelir (U.H) Mustafa Özarslan - Horasan Dagi (U.H) Mutlu Guler - Avcilar (U.H) Mutlu Guler - Göcup Gidersem (U.H) Mutlu Guler - Yaylalar (U.H) Muzaffer Akgün - Kelkitin Alti Baglar ( U.H ) Muzaffer Sahin - Garip Çoban (U.H) Muzaffer Sahin - Güller Bitmis (U.H) Muzaffer Sahin - Karli Daglar (U.H) Muzaffer Sahin - Kisi Bitmez Su (Ne Zaman) (U.H) Muzaffer Sahin - Mektup Selam Söyle (U.H) Muzaffer Sahin - Ne Zaman (U.H) Muzaffer Sahin - Yastadir Ey Deli Gönül (U.H) Muzaffer Sahin - Yükleme Sevdigim (U.H) Muzaffer Sahin - Zalim Almanya (U.H) Müslüm Sümbül - Basi Pare Pare (U.H) Nail Gültekin - Uzun Hava Neriman Karakus - Felek Kirdi (U.H.) 2 Neriman Karakus - Felek Kirdi (U.H.) Neriman Tutam - Ulu Yol (U.H) Nermin Akdemir - Gül Yüzlüm (U.H.) Nesrin & Ercan Ulusu - Aman Ogul ( U.H ) Nesrin Ulusu - Kazaninda Kalay Var (U.H) Nesrin Ulusu - Ne Zalim Kader (U.H) Nezahat Bayram - Giderim Giderim Yolum Yan Gelir (U.H) Nezahat Bayram - Huma Kusu Yukseklerden Seslenir (U.H) Nezahat Bayram - Yitirdin Bu Benim Derdimi Vafir (U.H) Nizamettin Aric - Aglarim Gülenim Yoktur (U.H) Nizamettin Aric - Azeri (U.H) Nizamettin Aric - Mor Keceyi Boyamadim(U.H) Nurcan Opel - Deryanin Yuzunde Gezenim Yoktur (U.H.) Nurettin Dadaloglu - Nasilda Yar Diyem ( U.H ) Nuri Sesiguzel - Ankara'li Cemal'in Agiti (U.H.) Nuri Sesiguzel - Ariydim Bala Geldim (U.H.) Nuri Sesiguzel - Bu Derdime Derman Ararim (U.H.) Nuri Sesiguzel - Donem Ben Bilirim Evinizin Yolunu (U.H.) Nuri Sesiguzel - Gel Yar Seninle Otursak Köske (U.H.) Nuri Sesiguzel - Gidin Haber Verin Yarime (U.H.) Nuri Sesiguzel - Gul Dalina Konmus Bulbul Yavrusu (U.H.) Nuri Sesiguzel - Iki Turna Gider Alli Karali (U.H.) Nuri Sesiguzel - Kacakcilar Toplandi (U.H.) Nuri Sesiguzel - Karaymis Yazim (U.H.) Nuri Sesiguzel - Maras Derler (U.H.) Nuri Sesiguzel - Oksuz Oglan (U.H.) Nuri Sesiguzel - Sari Sabahlik (U.H.) Nuri Sesiguzel - Suriye'den Ciktim (U.H.) Nuri Sesiguzel - Yar Öksuz Kaldi (Uzun Hava) Nuri Sesiguzel - Yukledin Ustume Bu Gami Felek (U.H.) Nuri Sesigüzel - Geri Durun Bizim Dağlar Görünsün ( U.H. ) Nuri Sesigüzel - Gördükçe Seni (Uzun Hava) Nuri Sesigüzel - Kilisten Çıktı Oniki Atlı (U.H) Nuri Sesigüzel - Kimsem Yoktur Gurbet Elde ( U.H. ) Ozan Niyazi - Daglar Kareli ((U.H)) Ozan Niyazi - Haberin Var Mi ((U.H)) Ozan Niyazi - Nedendir ((U.H)) Ozan Niyazi - Sormus Gibiyim ((U.H)) Ozan Niyazi - Şamşıhına Vardım ((U.H)) Ozan Niyazi - Yürü Tren ((U.H)) Ö.Özgür - Aksam Olur (U.H) Özgür Akdemir - Itikadini Tam Tut Yolunu Tani (U.H) Özlem Özgür - Aksam Olur (U.H) Özlem Özgür - Derdimin Ortagi (U.H) Öznur Sulari - Gözler Nemli (U.H) Pinar Yildiz - Sel Kenarinda (U.H) Recep Kaymak - Kar Mi Yagmis (U.H) Sabahat Akkiraz - Baydiginin Basi ( U.H. ) Sabahat Akkiraz - Bende Bu Dünyaya ( U.H. ) Sabahat Akkiraz - Felegin Ettigi Isi Duydun Mu U.H Selahattin Alpay - Aksam Oldu Da (U.H) Selahattin Alpay - Aman Mezarimi Derin Edin (U.H.) Selahattin Alpay - Böyle Baglar (U.H) Selahattin Alpay - Böylemi Yanar Adam Adama (U.H) Selahattin Alpay - Cekme Cadirini (U.H) Selahattin Alpay - Çekme Cadirini (U.H) Selahattin Alpay - Deli Gönül (U.H) Selahattin Alpay - Deloy Deloy (U.H.) Selahattin Alpay - Örenli Gelin (U.H) Selahattin Alpay - Su Harput Geceleri Selahattin Alpay - Uzun Hava Selahattin Erolhan - Ben De Bileydim De Gurbet Ele Gelmezdim (( U.H )) Selahattin Erolhan - Bir Bulut Kayniyor Sivas Elinde (( U.H )) Serap Özcan - Uzun Hava (Yarim Gelseydi) Serdar Kemal - Su Yüce Daglar Basi (U.H.) Serkan Koyun - Kapisini Önü (U.H) Serpil Kececi - Baydagin Basinda (U.H) Serpil Kececi - Su Dunyaya Geldim (U.H) Serpil Kilic - Yetmiyesice (U.H) Sevda Gül - Karinca (Uzun Hava) Sevda Gül - Köse Dagi (U.H.) Sevda Gül - Susuz Derelerde (U.H.) Sevinç Selen - Nazlı Yardan Bir Mektup Aldım U.H Sibel Pamuk - Arguvan Uzun Hava Songül Karlı - Uzun Hava Sultan Bilgin - Bir Kuş Konmuş (U.H.) Sultan Bilgin - Kader Torbası (U.H.) Şah Senem Baci - Bir Gelin Agliyor (U.H) Taner Olgun - Acmayin Pencereyi (U.H.) Taner Olgun - Ay Buluta Girmis (U.H.) Taner Olgun - Beni Öldürür (U.H.) Taner Olgun - Daglarinin Taslarina (U.H.) Taner Olgun - Damdan Dama Uzatirlar (U.H.) Taner Olgun - Ellere Karsi (U.H.) Taner Olgun - Fatma Bacim (U.H.) Taner Olgun - Kader Torbasi (U.H.) Taner Olgun - Ruhumda Bir Sikinti Var (U.H.) Taner Olgun - Ses Verin Sesime Daglar (U.H.) Taner Olgun - Sinmedi Gitti U.H. Taner Olgun - Suc Mu Hakim Bey Taner Olgun - Tabibler Derdime (U.H) Taner Olgun - Uyan Yavrum U.H. Töre Anadolu - Diyarbekir Dagi Dumandir (U.H) Tuncay Balci - Kaderde Ayrilik ((U.H)) Turan Engin - Sakin Bir Guzele (Uzun Hava) Yadigar Altay - Güller Bitmis ((U.H)) Yarenaz - Aglarim (U.H.) Yildiray Çinar - Aman Turnam Aman U.H. Yildiray Çinar - Ben Sensiz Gezerken -U.H. Yildiray Çinar - Bir Arzuhal Yazdirdim -U.H. Yildiray Çinar - Kader Torbasi -U.H. Yildiray Çinar - Su Dünyaya Geldim Geleli -U.H. Yildiray Cinar - Su Dunyaya Garip Gelip (U.H.) Yildiz Yurtsever - Bey Daginin Basi (U H) Yusuf Gul - Bana Gam Yedirdi (U.H) Yusuf Gül - Care Yok Imis (U.H.) Yusuf Harputlu - Uzun Hava Yusuf Sahik & Nurhan Atmaca - Zap Suyu ( U.H ) ---------------------------------------------------------------------------------- Konu teldentele tarafından (11-02-2011 Saat 10:59 PM ) değiştirilmiştir. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
TurkuYolculari Dostu
Seviye: 48 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 356 / 1186
|
can ellerine sağlık güzel bir calışma linkeri bekliyoruz.
BU DÜNYADA SEVDİĞİNE SARILANA / AHİRETTE SORGU SUAL YOK İMİŞ Yaylaya giderken. Yolun olayım. Elinde kuruyan. Gülün olayım. Ağzında söyleyen. Dilin olayım UĞRUNA FEDAKARLIK YAPMADIĞIN AŞKI;YÜREĞİNDE TAŞIYIPTA KENDİNE YÜK ETME. SORUN COK AĞLAMAK YOK
SIZLANMAK HİÇ YOK SADECE DİRENECEĞİZ VE VAR OLACAĞIZ |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
TurkuYolculari Dostu
|
Değerli dostlar, 4 part'ı yükledim geriye 7 part kaldı. Toplam 1.6 GB filan tutuyor.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
TurkuYolculari Dostu
|
kolay gelsin
BU DÜNYADA SEVDİĞİNE SARILANA / AHİRETTE SORGU SUAL YOK İMİŞ Yaylaya giderken. Yolun olayım. Elinde kuruyan. Gülün olayım. Ağzında söyleyen. Dilin olayım UĞRUNA FEDAKARLIK YAPMADIĞIN AŞKI;YÜREĞİNDE TAŞIYIPTA KENDİNE YÜK ETME. SORUN COK AĞLAMAK YOK
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
TurkuYolculari Dostu
|
Linkler tamamlanmıştır.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Türkü Yolcusu
Seviye: 17 [ ]Aktiflik: 0 / 412
|
O koca yüreğine sağlık gerçekten müthiş bir paylaşım emeğin varolsun can...
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
TurkuYolculari Dostu
|
sevgili dost albümlerin tamamını indirdim gercekten güzel bir calışma olmuş.
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
TurkuYolculari Dostu
Seviye: 47 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 468 / 1171
|
Çok çok teşekkürler teldentele dost,ellerine,emeklerine sağlık... Farklı ve güzel bir çalışma gözüküyor...
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
Dersim'in Ihtiyar Delikanlısı
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Seviye: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 696 / 1393
|
Büyük emekler harcayarak ortaya mükemmel bir calisma cikarmissin.Emeklerin ve güzel paylasimin icin cok cok tesekkür ederim dostum...Paylasimi seven güzel yüregine saglik.
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
TurkuYolculari Dostu
Seviye: 23 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 55 / 553
|
ELLerine EmekLerine PayLaşan Yüreğine SağLık Ustadim Çok Teşekkür Ederim
|
|||||||||